Vynikajúca avokádová nátierka, guacamole sa pripravovala už u Aztékov. Toto jedlo milujú Mexičania a aj my v Medových motúzoch. Túto dobrotu pripravujem ako nátierku, výborne chutí na opečených hriankach.
Vynikajúca avokádová nátierka, guacamole sa pripravovala už u Aztékov. Toto jedlo milujú Mexičania a aj my v Medových motúzoch. Túto dobrotu pripravujem ako nátierku, výborne chutí na opečených hriankach.
1 avokádo. 1 paradajka, 1 strúčik cesnaku, 1 jarná cibuľka, 1 chilli paprička, šťava z 1 citróna, čerstvo zomleté čierne korenie, soľ Citrónovú šťavu nalievajte na vydlabanú dužinu avokáda hneď, inak začne hnednúť.
Avokádová nátierka
Jana Štrbková
Výborná tradičná mexická nátierka, guacamole.
Rýchle nátierky
Avokádová nátierka
European
Videorecept titul
Vytlačiť recept
Videorecept popis
Čas prípravy:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.