fbpx
Domov Najlepšie ryby Obed do 30 minút: Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách

Obed do 30 minút: Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách

Autorka Jana Štrbková
Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách recept

Kapor obsahuje vysoký podiel omega 3 mastných kyselín, kvalitné bielkoviny a esenciálne aminokyseliny, ktoré úžasne prospievajú zdraviu. A ešte je aj megachutný. Preto je u nás v Medových motúzoch na stole po celý rok. Toto je moja jarná verzia. Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách. A s úžasnýcm reďkovkovým šalátom.

Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách recept

Obed do 30 minút: Kaprie filety na masle rasci a bylinkách

Obed do 30 minút: Kaprie filety na masle rasci a bylinkách Najlepšie ryby kaprie filety na masle, rasci a bylinkách European
Videorecept titul
Videorecept popis
Vytlačiť recept
Porcie: 4 Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )

Ingrediencie

600 g filetov z kapra 5 lyžíc masla 5 lyžíc repkového oleja 2 lyžice celej rasce 1 lyžica hladkej múky soľ čerstvá petržlenová vňať, čerstvá pažítka, čerstvé lístky oregána

kaprie filety na masle, rasci a bylinkách recept

Kaprie filety na masle, rasci a bylinkách. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková

 

Postup

  1. Umyté filety osušíme v papierových kuchynských utierkach, z oboch strán osolíme, posypeme rascou a múkou.
  2. Na zohriatom oleji a masle upečieme z oboch strán dozlatista.
  3. Podávame poliate výpekom, posypané nasekanými čerstvými bylinkami, s plátkami citróna a ľubovoľným šalátom podľa chuti.
  4. Ja som k rybke pripravila JARNÝ REĎKOVKOVÝ ŠALÁT. 

Tip Medových motúzov

Tento recept najlepšie chutí s kopcom zeleniny.

Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

VA-146072466-1