Domov Čo na obed Úžasný domáci obed: Morčacie prsia plnené bryndzou

Úžasný domáci obed: Morčacie prsia plnené bryndzou

Autorka Jana Štrbková
Pečené morčacie mäso s bryndzou recept

Morčacie prsia chutia skvelo na všetky spôsoby. No tento úžasný domáci obed: morčacie prsia plnené bryndzou je TOP. Je chutný, jednoduchý, šťavnatý a plný zdravej zeleniny.

Pečené morčacie mäso s bryndzou recept

Úžasný domáci obed: Morčacie prsia plnené bryndzou

Morčacie prsia chutia skvelo na všetky spôsoby. No tento úžasný domáci obed: morčacie prsia plnené bryndzou je TOP. Je chutný, jednoduchý, šťavnatý a plný zdravej zeleniny. Čo na obed morčacie prsia, skvelý obed, morčacie prsia plnené bryndzou European
Videorecept titul
Videorecept popis
Vytlačiť recept
Porcie: 4 Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 3.5/5
( 2 počet hlasov )

Ingrediencie

250 g bryndze, 50 g sušenej šunky, 3 lahôdkové cibuľky, 2 strúčiky cesnaku, čerstvo zomleté čierne korenie, 1 lyžička mletej červenej papriky, 800 g morčacích pŕs, 2 lyžice olivového oleja, 500 g cherry paradajok, lístky čerstvej bazalky, 2 červené papriky kapie, čerstvá šťava z polovice citróna, 3 lyžice masla

morčacie prsia plnené bryndzou ingrediencie

Morčacie prsia plnené bryndzou ingrediencie. Foodstyling a foto: Jana Štrbková

Postup

  1. Pripravíme si plnku. V miske zmiešame bryndzu, nadrobno nakrájanú sušenú šunku, nadrobno nakrájanú vňať z cibuľky, pretlačené strúčiky cesnaku, okoreníme čerstvo zomletým čiernym korením.
  2. Morčacie mäso očistíme od šliach, nakrájame na väčšie plátky. Každý plátok naklepeme, osolíme a okoreníme čerstvo zomletým čiernym korením. Naplníme plnkou a kapsy uzavrieme drevenými špáradlami.
  3. Rúru predhrejeme na 200 ˚C.
  4. Na sporáku rozohrejeme panvicu, pridáme olivový olej a kapsy opražíme z každej strany dozlatista niekoľko minút.
  5. Do pekáča naukladáme kapsy, cherry paradajky, nakrájanú papriku, polejeme olivovým olejom a okoreníme čerstvo zomletým čiernym korením. Dáme zapiecť do rúry asi na 20 minút dozlatista.
Úžasné morčacie prsia. Príprava receptu, foodstyling a foto: Jana Štrbková

Úžasné morčacie prsia. Príprava receptu, foodstyling a foto: Jana Štrbková

Tip Medových motúzov

Podávame s pečenými zemiakmi alebo klasicky s ryžou.

Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

Webová stránka používa cookies, aby bola pre vás atraktívnejšia. Predpokladáme, že s tým súhlasíte, ale môžete sa odhlásiť, ak si budete priať. Súhlasím Čítaj viac

Privacy & Cookies Policy
VA-146072466-1