„Moja medová kuchárka, to je kopletná kuchárska kniha, ktorá na 280 stranách ponúka najlepšie medové recepty. Upečiete si podľa nej úžasné medovníky, perníky, medové koláče a torty.
Prinášam aj jednoduché a rýchle recepty na obľúbené raňajky, polievky, teplé obedy, nápoje a perfektnú letnú grilovačku. A to nie je všetko, pokladom je vynikajúca medová roláda, ktorej receptúra má vyše 100 rokov. Skvostom sú aj medové krémeše, medové rezy, slávnostné medové torty, mäkučké a lahodné perníčky.
Všetky recepty som doma upiekla aj uvarila a chutili mojej rodine, priateľom aj kolegom. Naživo som ich pripravovala dokonca niekoľkokrát aj v televíznom štúdiu Telerána v TV Markíza, kde si na nich pochutili moderátori aj televízny štáb. A teraz si recepty z mojej knihy vychutnáte doma vy. Na sklade mám posledné desiatky kusov, tak sa poponáhľajte a objednávajte.“
Jana Štrbková, autorka knihy
„Objavte moju druhú, chutnú,krásnu kuchárku. Prezradím vám v nej najslávnejšie recepty, ktoré sa u nás varili a piekli už pred storočím.
Čaká na vás až 280 strán plnochutných receptov na klasické koláče, torty a zákusky od našich starých mám, no aj svetoznámych šéfcukrárov a šéfkuchárov. Úžasné dezerty plné krému, ovocia, kvalitných a jednoduchých surovín, no najmä poctivého remesla a lásky.
Exkluzívny obsah tvoria storočné recepty na naše najchutnejšie rodinné poklady. Čakajú na vás oprášené a dokonalé jedlá od slovenskej spisovateľky Terézie Vansovej, no aj exkluzívna meštianska kuchyňa, ktorá je neodolateľná aj po viac ako storočí.“
Jana Štrbková, autorka knihy