Bezé roláda hviezdila v Teleráne. Zaujala svojou hebkosťou, chuťou bielej čokolády, ktorá v kombinácii s kyslastým ovocím a lístakmi bazalky dotvorili dokonalú harmóniu. Vychutnajte si ju aj vy doma.
10 bielkov z vajíčok veľkosti M (300 g) štipka soli 1 lyžica citrónovej šťavy 100 g kryštálového cukru 120 g práškového cukru 100 g hladkej múky 5 lístkov čerstvej mäty 8 plátkov želatíny (16 g) 100 g bielej čokolády 500 ml smotany na šľahanie 40 % 200 g malín 100 g ríbezlí Namiesto bielej čokolády môžeme na ganáš použiť aj ružovú. Jemná a hebká bezé roláda s bielou čokoládou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov