Teraz, v polovici marca sú lístky medvedieho cesnaku najzdravšie, postavia nás na nohy a nabijú nás energiou. Perfektný recept je pesto z medvedieho cesnaku. Hodí sa na cestoviny, hrianky či domácu pizzu.
2 hrste medvedieho cesnaku, 50 g mastrúhaného parmezánu, 50 g mandlí alebo píniových orieškov, 150 ml panenského olivového oleja, 1 lyžica citrónovej šťavy, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie a čili paprička Pesto z medvedieho cesnaku natierame si ním hrianky, pridávame do cestovín alebo len - tak maškrtíme lyžičkou.
Pesto z medvedieho cesnaku
Vytlačiť recept
Porcie: 1 pohár
Čas prípravy:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.