Prvá zeleninka, ktorá vyrastie v našej záhradke je rebarbora. Každá rok sa veľmi teším a preto mám už peknú zásobu receptov, ktoré fungujú. Vyskúšajte ich.

OSVIEŽUJÚCI A ŠŤAVNATÝ: REBARBOROVÝ RYŽOVÝ NÁKYP
Ryžový nákyp je u nás doma veľmi obľúbený. Vyskúšajte tento rebarborový, plný sviežej chute, s mäkučkou a sladkou bielkovou perinkou. Posypala som ho mletou škoricou a chutil fakt ferfektne.

TOTO DETI MILUJÚ: BELGICKÉ VAFLE S REBARBOROU
Sladučký rebarborový kompót je základnou lahôdkou, ktorá robí tieto vafle výnimočnými. Inak tieto vafle pripravujem veľmi často, sú pravé belgické, kysnuté. Mňam.

ÚŽASNÁ DOMÁCA ZMRZLINA: JEDNODUCHÝ REBARBOROVÝ PARFAIT
Lahodný predchodca zmrzliny je tento rebarborový parfait, ktorý milujú vyznávači vysokej kuchyne, ale aj my, obyčajní smrteľníci. Je fakt lahodný, plný smotany a rebarborového džemu. Určite sa ho oplatí vyskúšať.

ÚŽASNE CHUTNÝ RECEPT: OSVIEŽUJÚCI REBARBOROVÝ DŽEM
Jednoduchý rebarborobý džem sa hodí na prípravu obyčajného raňajkového chlebíka s maslom, palaciniek, či ako príchuť do kysnutých koláčov.

SLADKÁ RADOSŤ: DELIKÁTNY REBARBOROVÝ NÁKYP
Spojenie sladkej a kyslastej chute sa vyníma v tomto nákype. Pridala som doňho aj škoricu, kyslú aj sladkú smotanu a dochrumkava ho zapiekla. Mňam.