Tak toto je najlepšia krémová polievka z medvedieho cesnaku, akú som jedla. Varím ju z poctivého domáceho kuracieho vývaru a z poriadnej dávky čerstvo natrhaného medvedieho cesnaku. A čerešnička na torte je pošírované vajíčko. Naučím vám ju pripravovať aj vás.
200 g čerstvého medvedieho cesnaku, 100 ml šľahačkovej smotany, 600 ml kuracieho vývaru, 1 stredný zemiak, 1 jarná cibuľka aj s vňaťou, 50 ml suchého bieleho vína, 4 vajíčka, maslo, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, mleté biele korenie Polievku môžeme dochutiť nastrúhaným parmezánom a nakrájanými lístakmi špenátu. Krémová polievka z medvedieho cesnaku s pošírovaným vajíčkom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov