Koláčik v podobe tej najchutnejšej lízanky, to sú cake pops. Sú hviezdou detských osláv a podľa môjho receptu ich so svojimi drobcami aj jednoducho pripravíte. Tak hor sa do pečenia.
Na cesto: Na dokončenie: Cake pops môžeme podávať aj poliate bielou čokoládou a dozdobené farebným marcipánom.Cake pops
Vytlačiť recept
Ingrediencie
200 g nakrájaného masla, 200 g horkej 60% čokolády, 1 lyžička vanilkovej pasty, 30 ml vody, 3 vajíčka, 220 g krupicového cukru, 105 g hladkej múky, 1 lyžičku prášku do pečiva, 25 g kakaa
160 g mascarpone, 400 g čokolády na varenie, perličky na posypanie, 40 paličiek na napichovanie dlhých asi 12 – 15 cm, podložku na zapichovanie cake pops, stačí aj polystyrénPostup
Tip Medových motúzov