Jednoduchá hrášková polievka je moja rýchla voľba keď mám v chladničke hovädzí vývar. Pridám len maslo, pórik, chrumkavé mladé struky, ochutím, posypem parmezánom a veľká dobrota je na svete.
600 ml hovädzieho vývaru, za hrsť na krúžky nakrájaného póru, 2 lyžice masla, 250 g strukov mladého hrášku, dve stonky čerstvého tymianu, 4 lyžice strúhaného parmezánu
Rýchla hrášková polievka
Vytlačiť recept
Porcie: 4
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 3 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.