Ak máte neodolateľnú chuť na chrumkavé rožky bez kysnutia, spolu so mnou si upečiete veľmi rýchlo. Natieram ich rozšľahaným vajíčkom, posýpam ich sezamovými semienkami a soľou. Vyskúšajte.
350 g hladkej špaldovej múky, 250 ml mlieka, 20 g čerstvého droždia, 1 lyžička kryštálového cukru, 1 lyžičky soli, 50 ml roztopeného masla, 1 žĺtok, 2 lyžice sezamových semienok Rožky môžeme posypať aj mandľovými lupienkami, nasekanými lieskovcami alebo makom.
Chrumkavé rožky bez kysnutia
Jana Štrbková
Ak máte neodolateľnú chuť na chrumkavé rožky bez kysnutia, spolu so mnou si upečiete veľmi rýchlo. Natieram ich rozšľahaným vajíčkom, posýpam ich sezamovými semienkami a soľou. Vyskúšajte.
Jednoduché
rožky, pečivo, biele pečivo
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov