Domáce zabíjačky mali pre mňa od detstva zvláštne čaro. Panenka plnená klobásovým mäsom nám rozvoniavala na stole vždy počas obeda. Pre všetkých, ktorí sa okolo vyrábania zabíjačkových špecialít krútili od rána, to bola výnimočná pochúťka.
2 bravčové panenky, 1 kg bravčového bôčika, 1 lyžička soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžica mletej červenej papriky, 1/2 lyžičky mletej pálivej papriky, 1/2 lyžičky mletej rasce, 6 strúčikov cesnaku, 1 lyžica masti
Panenka plnená klobásovým mäsom
Vytlačiť recept
Porcie: 6
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 2 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.