Domáce zabíjačky mali pre mňa od detstva zvláštne čaro. Panenka plnená klobásovým mäsom nám rozvoniavala na stole vždy počas obeda. Pre všetkých, ktorí sa okolo vyrábania zabíjačkových špecialít krútili od rána, to bola výnimočná pochúťka.
2 bravčové panenky, 1 kg bravčového bôčika, 1 lyžička soli, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžica mletej červenej papriky, 1/2 lyžičky mletej pálivej papriky, 1/2 lyžičky mletej rasce, 6 strúčikov cesnaku, 1 lyžica mastiPanenka plnená klobásovým mäsom
Jana Štrbková
Domáce zabíjačky mali pre mňa od detstva zvláštne čaro. Panenka plnená klobásovým mäsom nám rozvoniavala na stole vždy počas obeda. Pre všetkých, ktorí sa okolo vyrábania zabíjačkových špecialít krútili od rána, to bola výnimočná pochúťka.
Čo na obed
bravčové mäso, panenka, plnená panenka, zabíjačka, zabíjačkové špeciality, plnený zajac, obed
European
Ingrediencie
Postup