Na zahriatie si spolu so mnou pripravte bezlaktózové kakao s vynikajúcimi a zdravými ingredienciami. Úžasným životobudičom je pohánkový med, cejlónska škorica a na podporu imunity zázvor.
1 l ryžového mlieka, 2 lyžičky kakaa, 1/2 lyžičky mletej škorice, 1/2 lyžičky mletého zázvoru, 3 lyžice pohánkového medu
Super na zahriatie: Kakao bez laktózy so škoricou a medom
Vytlačiť recept
Porcie: 4
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.