Ryžový nákyp s broskyňami je spojením mojich dvoch obľúbených jedál: klasického ryžového nákypu a šťavnatých broskýň. Je šťavnatý a tak dobre dochutený, že zo stola zmizne raz – dva.
300 g guľatozrnnej ryže, 1 l plnotučného mlieka, 200 g masla, 100 g medu, štipky soli, kôra z jedného citróna, 5 vajec, 4 broskyne, maslo na vymastenie formy. 1 lyžička mletej škorice Nákyp môžeme upiecť aj z broskyňového kompótu.
Šťavnatý a taký chutný: Ryžový nákyp s broskyňami a snehovou čiapočkou
Jana Štrbková
Ryžový nákyp s broskyňami je spojením mojich dvoch obľúbených jedál: klasického ryžového nákypu a šťavnatých broskýň.
Čo na obed
ryžový nákyp, čo na obed, sladký obed, recept na ryžový nákyp
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov