Batátová kaša, to je láska všetkých malých aj veľkých labužníkov. Je lahodná ako sladkosť a spolu s olivovým olejom, štipkou soli a petržlenovou vňaťou je to dokonalá lahôdka. Je ešte chutnejšia, ak si batáty pripravíte na pare.
1 kg menších batátov, soľ, 2 lyžice olivového oleja, 4 sonky čerstvej petržlenovej vňate Batátová kaša najlepšie chutí s pečeným kuraťom a hlávkovým šalátom.
Batátová kaša
Vytlačiť recept
Porcie: 4
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.