fbpx
Domov Jednoduché Batátová kaša

Batátová kaša

Autorka Jana Štrbková
Batátová kaša recept Medové motúzy

Batátová kaša, to je láska všetkých malých aj veľkých labužníkov. Je lahodná ako sladkosť a spolu s olivovým olejom, štipkou soli a petržlenovou vňaťou je to dokonalá lahôdka. Je ešte chutnejšia, ak si batáty pripravíte na pare.

Batátová kaša recept Medové motúzy

Batátová kaša

Vytlačiť recept
Porcie: 4 Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )

Ingrediencie

1 kg menších batátov, soľ, 2 lyžice olivového oleja, 4 sonky čerstvej petržlenovej vňate

Postup

  1. Batáty umyjeme a uvaríme na pare.
  2. Ešte horúce ich ošúpeme a roztlačíme.
  3. Pridáme olivový olej a soľ podľa chuti.
  4. Nakoniec posypeme čerstvo nasekanou petržlenovou vňaťou.
  5. Hneď podávame. 

Tip Medových motúzov

Batátová kaša najlepšie chutí s pečeným kuraťom a hlávkovým šalátom.

Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

VA-146072466-1