Chcete si upiecť vianočný koláč, ktorý vás úplne ohúri? Vynikajúce Rigoletto rezy to dokážu. Spája sa v nich chuť orechov, kakaa, kandizovaného ovocia a čokolády. Tento koláč preto žne úspech v každej rodine.
Toto je obľúbený vianočný koláč mojej priateľky, vynikajúcej publicistky Katky Alberty Ondrejkovej, s ktorou dlhé roky spolupracujem. Katka je gurmánka a vynikajúca cukrárka, ktorá svojej rodine dopraje vždy len to najlepšie
ZAMILUJTE SA SPOLU SO MNOU. DO VIANOČNÉHO PEČENIA
V tomto recepte hrá dôležitú úlohu kandizované ovocie, ktoré je poriadne presladené cukrom. Ak by ste chceli zdravšiu a menej sladkú alternatívu tohoto koláčika, použite nadrobno nakrájané sušené marhule. Aj tak budú vynikajúce Rigoletto rezy úžasne chutiť.
4 komentáre
Na polevu: 70 g masla, 100 g čokolády na varenie 250 g masla, 360 g hladkej múky, 120 g práškového cukru, malinový džem… toto je správne???
Nieje tam náhodou chyba??
Dakujem
Milá Silvinka, ďakujem, recept je opravený, skopírovali sa mi tam ingrediencie z cesta. Jana
Dobrý deň,
Prosím uvedené ingrediencie sú na akú veľkosť plechu ?
Ďakujem
Dobrý deň, klasický plech, veľkosť 35 x 30 cm. Nech sa vydarí.