Osvedčená rýchla večera, to sú moje cestoviny s tuniakom a smotanovým syrom. Je to jednoduché jedlo, ktoré sa dá pripraviť aj počas náročného pracovného týždňa.
200 g cestovín kolienka, 1 lyžica olivového oleja, 1 malá cibuľka, 1 strúčik cesnaku, kúsok pórika, 1/2 kápie, tuniak v skle, 100 g syra feta, 1 lyžica kyslej smotany, 50 g nastrúhaného syra parmezán, zväzok petržlenovej vňate 1. V osolenej vode uvaríme kolienka podľa návodu na obale. K tunikovi môžeme pridať počas varenia a j sterilizované paradjky. Bude ešte šťavnatejší.Rýchla večera: Cestoviny s tuniakom a smotanovým syrom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
2. Na panvici rozohrejeme olej, opražíme najemno nasekanú cibuľku, cesnak aj pórik. Pridáme nadrobno nasekanú kápiu a precedeného tuniaka vo vlastnej šťave.
3. Primiešame rozdrobený syr feta, smotanu, strúhaný parmezán a prehrejeme.
4. Posypeme najmeno nasekanou petržlenovou vňaťou. Filipkovi pridávam ešte aj sterilizovanú kukuricu.
5. Dochutíme soľou a čerstvo zomletým čiernym korením.Tip Medových motúzov