Palacinky by jedol náš malý školák každý deň. Aby boli výdatnejšie a výžvinejšie, zobrala som si na pomoc bryndzu a bylinky. A tak vznikli najlepšie slané palacinky s bryndzovou plnkou a slaninkou.
240 g hladkej múky, 3/4 lyžičky soli, 4 vajíčka, 600 ml mlieka, 1 lyžičku olivového oleja Namiesto pažítky môžeme slané palacinky dozdobiť aj nadrobno nakrájanou lahôdkovou cibuľkou.Najlepšie slané palacinky: s bryndzovou plnkou a slaninkou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 250 g bryndze, 250 g kyslej smotany, 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, 1 strúčik cesnaku
Na ozdobu: 50 g údenej slaniny, zväzok pažítky a rukolové lístkyPostup
Tip Medových motúzov