Využime sezónu medvedieho cesnaku a pripravme si ešte jednu perfektnú pochúťku. Sú to kuracie závitky plnené bryndzou a medvedím cesnakom. Je to vynikajúci jarný obed.
600 g kuracích pŕs, 10 lístkov medvedieho cesnaku, 100 g bryndze, 3 lyžice horčice, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, mletá červená paprika, 6 plátkov prošuta, olej Kuracie závitky plnené medvedím cesnakom. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková Závitky podávame s ryžou a hlávkovým šalátom.
Kuracie závitky plnené bryndzou a medvedím cesnakom
Jana Štrbková
Využime sezónu medvedieho cesnaku a pripravme si ešte jednu perfektnú pochúťku. Sú to kuracie závitky plnené bryndzou a medvedím cesnakom. Je to vynikajúci jarný obed.
Čo na obed
Kuracie závitky plnené bryndzou a medvedím cesnakom
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov