Tento mangový cheesecake je fantastický. Ukrýva v sebe zrelé mango, vanilku, hladký tvaroh aj extra chutné mascarpone a výborné maslové sušienky. Dozdobila som ho ešte pistáciami a bielou čokoládou so želé. Rozprávka.
1 forma 20 – 22 cm Cesto: 190 g maslových sušienok, 90 g rozpusteného masla, 1 lyžica medu, 2 lyžičky kakaa Krém: 250 g mascarpone, 500 ml hladkého tvarohu, 3 vajíčka, 4 lyžie medu, 1 lyžička vanilkovej pasty, 1 čerstvé mango Posypanie: 100 g bielej čokolády s kúskami želé Upečený a stuhnutý cheesecake môžeme dozdobiť lahodnou polevou, ktorú pripravíme zmiešaním 5 lyžíc karamelového kondenzovaného mlieka s 1 lyžicou vody. Cheesecake môžeme posypať mletými pistáciami.
Dokonalý mangový cheesecake
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov