Rýchly obed, to je táto moja pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom. Dochucujem ju ešte pestom z medvedieho cesnaku. Náš Filip miluje kukuricu, preto nechýba ani v tomto vynikajúcom recepte.
Na cesto: 350 g hladkej špaldovej múky, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 lyžice extra panenského olivového oleja, 200 ml teplej vody Pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková Pizzu bez kysnutia odávame s lístkami čerstvého medvedieho cesnaku.
Pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom
Jana Štrbková
Rýchly obed, to je táto moja pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom. Dochucujem ju ešte pestom z medvedieho cesnaku. Náš Filip miluje kukuricu, preto nechýba ani v tomto vynikajúcom recepte.
Čo na obed
pizza, pizza bez kysnutia, pizza bez kysnutia s medvedím cesnakom
European
Ingrediencie
Na posypanie: 3 lyžice extra panenského olivového oleja, 10 lístkov medvedieho cesnaku, 400 g zaváraných rajčín, 4 lístky nasekanej čerstvej bazalky, 200 g mozarelly, 50 g čiernych olív, 50 g kukurice, 3 zavárané feferónky
Postup
Tip Medových motúzov