Aj vy dokážete pripraviť vynikajúce špagety Bolognese. Stačí, keď budete postupovať podľa môjho receptu. Sú také jednoduché a také chutné, že by som ich jedla aj niekoľkokrát do týždňa.
500 g špagiet, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 200 g sterilizovaných paradajok, 50 g paradajkového pretlaku, 1 mrkvu, ¼ zeleru, 1 petržlen, 2 lyžice olivového oleja, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 4 bobkové listy, 1 lyžička sušených byliniek tymián,, oregano, rozmarín, čerstvo zomleté nové korenie, 150 ml červeného vína, soľ, parmezán na posypanie Špagety Bolognese najlepšie chutia s červeným vínom André.Vynikajúce špagety Bolognese
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov