Morčacie závitky obaľované v prošute a plnené bylinkami, to je delikatesa. Najlepšie chutia s kašou z mladých zemiakov. Dochuchujem ich aj bylinkami zo záhradky, oreganom, šalviou a pažítkou. Dokonalý obed, ktorý u nás doma chutí všetkým.
600 g morčacích pŕs, 5 lístkov medvedieho cesnaku, 1 vetvička oregana, zväzok pažítky, 3 lyžice horčice, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, mletá červená paprika, 6 plátkov prošuta, masť Na zemiakovú kašu: 1 kg nových zemiakov, 2 lyžice masla, 80 ml horúceho mlieka, soľ, čierne korenie Vynikajúco chutia s cesnakovu krémovou polievkou a ružovým vínom. Delikátny obed: Morčacie závitky v prošute s bylinkami
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov