Ríbezle, egreše, maliny sa pre svoju úžasnú kyslastú chuť hodia do tohoto medového koláča. Je to moja kakaová bublanina s ovocím a medom. Rýchly a jednoduchý koláč, ktorému dodáva úžasnú chuť práve med a čerstvé ovocie. Opatí sa ochutnať. Recept som predstavila v Teleráne televízie Markíza.
6 vajíčok, 300 g medu, 300 g polohrubej múky, 1 bezfosfátový prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, 4 lyžice kakaa holandského typu, 1 lyžičku citrónovej kôry, 100 ml oleja, 100 ml vody, 400 g bobuľového ovocia Nsjlepšiu chuť dodáva bublanine pocitivý domáci med.
Jemná a nadýchaná: Kakaová bublanina s ovocím a medom
Jana Štrbková
Ríbezle, egreše, maliny sa pre svoju úžasnú kyslastú chuť hodia do tohoto medového koláča. Je to moja kakaová bublanina s ovocím a medom. Rýchly a jednoduchý koláč, ktorému dodáva úžasnú chuť práve med a čerstvé ovocie. Opatí sa ochutnať.
Koláče a zákusky
kaková bublanina s ovocím a medom
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov