Najlepší kečup je domáci a preto ho varím už roky. Varím ho len z veľkých, zrelých paradajok. Je plný fajnových korenín ako sú klinčeky a trošku pikantný. Ak máte radšej jemný kečup, len vynechajte z receptu čili papričku.


Potrebujeme, asi na 1,3 litra kečupu: Namiesto cukru môžete použiť aj med, výborne konzervuje.
Výborný domáci kečup
Vytlačiť recept
Porcie: 1,3 l kečupu
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 3.0/5
( 2 počet hlasov )
Ingrediencie
3,5 kg zrelých veľkých paradajok, rozdrvené korenia v mažiari: 1 lyžička zelerového semienka, 1/3 čili papričky, 1/4 lyžičky klinčekov, 1/4 lyžičky celého nového korenia, 90 ml vínneho octu, 6 lyžíc nasekanej cibule, 50 g nerafinovaného hnedého cukru. 1/2 lyžičky morskej soli
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.