Ružičkový kel je vynikajúca zelenina, ktorá vás nabije vitamínom C a kopou vzácnych látok. A ešte k tomu uvaríte úžasnú krémovú polievku z ružičkového kelu. Obsahuje kopec zeleniny a extra chutné kokosové mlieko. Určite vyskúšajte.
500 g ružičkového kelu, 1 stonku stonkového zeleru, 1 malý pór, 1 lyžica masla, 1 lyžica olivového oleja, 3 šálky zeleninového vývaru, pol šálky kokosového mlieka (alebo sladkej smotany), 1 lyžička citrónovej šťavy, 1 mrkva, 1 petržlen, nahrubo mleté čierne korenie, pol lyžičky kurkumy, 1 lyžička medu Z polievky vytvoríte slávnostné jedlo, keď ju dozdobíte jedlými kvetmi.Obed do 30 minút: Krémová polievka z ružičkového kelu
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov