Vynikajúci zimný cestovinový šalát s ružičkovým kelom chutí úžasne. Dochutila som ho pečeným prošutom, bylinkami a perfektným parmezánom. Je to veľká pochúťka, ktorú máte uvarenú skutočne veľmi rýchlo.
300 g cestovín tagliatelle alebo penne, 100 g slaniny, 60 g prošuta, 2 strúčiky cesnaku, 1 vetvičku tymiánu, 350 g ružičkového kelu, 30 g masla, 30 g parmezánu Šalát servírujeme s hoblinkami parmezánu.
Cestovinový šalát s ružičkovým kelom
Vytlačiť recept
Porcie: 2
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.