Vynikajúci zimný cestovinový šalát s ružičkovým kelom chutí úžasne. Dochutila som ho pečeným prošutom, bylinkami a perfektným parmezánom. Je to veľká pochúťka, ktorú máte uvarenú skutočne veľmi rýchlo.
300 g cestovín tagliatelle alebo penne, 100 g slaniny, 60 g prošuta, 2 strúčiky cesnaku, 1 vetvičku tymiánu, 350 g ružičkového kelu, 30 g masla, 30 g parmezánu Šalát servírujeme s hoblinkami parmezánu.
Cestovinový šalát s ružičkovým kelom
Jana Štrbková
Jednoduchý a rýchly recept na cestovinový šalát s ružičkovým kelom.
Čo na obed
ružičkový kel, cestovinový šalát, cestovinový šalát s ružičkovým kelom
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov