Na raňajky je najlepšie biele pečivo a káva. Alebo moje bryndzové muffiny. Sú veľmi jednoduché, máte ich hotové šup – šup a ešte aj skvelo vyzerajú. Zvyknem si ich nahriať v rúre, rozkrojiť a jesť len tak s maslom, pažítkou, rukolou a reďkovkou.
1 kg hladkej špaldovej múky, 100 g mangalicovej maste, 250 g bryndze Bryndzové muffiny. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková Ak vám pečivo vydrží do druhého dňa, pred podávaním ho zohrejte v rúre. Bude veľmi chutné.
Pečivo bez kysnutia: Bryndzové muffiny
Jana Štrbková
Na raňajky je najlepšie biele pečivo a káva. Alebo moje bryndzové muffiny. Sú veľmi jednoduché, máte ich hotové šup - šup a ešte aj skvelo vyzerajú. Zvyknem si ich nahriať v rúre, rozkrojiť a jesť len tak s maslom, pažítkou, rukolou a reďkovkou.
Jednoduché
bryndzové muffiny, slané pečivo, pečivo bez kysnutia
European
Ingrediencie
1 lyžička sódy bikarbóny, 2 lyžičky soli, 2 lyžičky mletej rasce, 400 ml bieleho vína, 100 ml studenej vody
2 lyžice chia semienok, 100 g vlašských orechov, 20 kusov bielych košíčkov na muffiny
Postup
Tip Medových motúzov