Má jemne trpkastú a keď sa rozvarí zas kyslastú chuť. Rebarbora. Okrem dezertov ju milujem v tomto recepte. Nech sa páči, vyskúšajte moje bravčové s rebarborou a rozmarínom.
600 g bravočového karé, 400 g rebarbory, 2 lyžice medu, 2 lyžice citrónovej šťavy, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 lyžice masti, 2 vetvičky rozmarínu Podávame so zemiakovou kašou alebo so sendvičom.
Delikátny jarný obed: Bravčové s rebarborou a rozmarínom
Vytlačiť recept
Porcie: 4
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.