Sú také jednoduché, chutné a rýchle. Vynikajúce a pritom jednoduché žemle bez kysnutia. Je to vynikajúce pečivo, ktorého sa nedá prejesť. Poďte si ich upiecť so mnou.
250 g plnotučného hladkého tvarohu, 110 ml mlieka, 1 vajce + ďalšie na potretie, 1 lyžičku soli, 100 ml olivového oleja, 550 g hladkej špaldovej múky, 1 balenie bezfosfátového prášku do pečiva, chia semienka alebo semienka černušky siatej (tie milujem, objavila som ich v Egypte a volajú ich čierna rasca) Recept na žemle bez kysnutia. Príprava receptu, foodstylling, dekorstyling, foto: Jana Štrbková Namiesto tvarohu môžete použiť aj jogurt gréckeho typu.
Jednoduché žemle bez kysnutia
Jana Štrbková
Sú také jednoduché, chutné a rýchle. Vynikajúce a pritom jednoduché žemle bez kysnutia. Je to vynikajúce pečivo, ktorého sa nedá prejesť. Poďte si ich upiecť so mnou.
Jednoduché
chuťovky, silvestrovské recepty, pečivo, slané pečivo bez kysnutia
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov