Šťavnaté kuracie prsia plnené klobásou, horčicou, syrom a hráškom sú dokonalé. Pre ešte väčší gurmánsky zážitok ich obaľujem v prošute. Je to veľmi chutný obed pre malých aj veľkých.
700 g kuracích pŕs, 100 g čerstvej, tenkej údenej klobásy, 50 g tvrdého syra, 50 g mrazeného hrášku, 50 g sušenej šunky, 2 strúčiky cesnaku, 3 lyžice kremžskej horčice, čerstvo zomleté čierne korenie, 1 lyžica mletej červenej papriky, 1 lyžička sušeného tyminánu, 3 lyžice bravčovej masti, soľ podľa chuti Podávame s ryžou zmiešanou s hráškom.Kuracie prsia plnené kobásou a hráškom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov