Kyslastá rebarbora chutí najlepšie v tomto recepte. Je to tradičný kysnutý rebarborový koláč s posýpkou. Pečiem ho aspoň raz počas sezóny rebarbory. Tak sa ku mne pridajte.
500 g špaldovej hladkej múky, 250 ml mlieka, 75 g kryštálového cukru, 25 g droždia, 2 žĺtky + 1 vajce na potretie okrajov, 75 g masla, nastrúhanú kôru z 1 biocitróna, 1 lyžičku soli, 500 – 600 g rebarbory, 2 vrecká vanilkového cukru Na pečenie môžete použiť aj špaldovú celozrnnú múku.Najlepší na svete: Tradičný kysnutý rebarborový koláč
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na posýpku: 100 g masla, 140 g špaldovej hladkej múky, 100 g kryštálového cukruPostup
Tip Medových motúzov