Fašírky pečené s domácou posýpkou sú perfektné. Najlepšie sú z bravčového pliecka a perfektnú chuť im dodá kurkuma, cesnak aj červená paprika a bylinky. Najvyšší čas si ich pripraviť.
500 g mletého bravčového mäsa z pliecka, 2 vajíčka, 2 žemle, 3 strúčiky cesnaku, 1 lyžica olivového oleja do posýpky, 1 lyžica nasekanej pažítky, 1 lyžička mletej kurkumy, 1 lyžička drvenej rasce, 1 lyžička červenej mletej papriky, ½ lyžičky mletého čierneho korenia, soľ podľa chuti, 2 lyžice plnotučnej horčice, 2 lyžice masti na pečenie Fašírky najlepšie chutia z batátovou alebo zemiakovou kašou a cviklovým šalátom v sladkokyslom náleve. Pečené fašírky s domácou posýpkou
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov