Medová Šarlota je dokonalá sviatočná torta, ktorá je efektná a pritom taká jednoduchá na prípravu. Piekla som ju naživo aj v Teleráne 24.1.25 a dostala som množstvo prosieb, aby som zverejnila celý recept, ako si ju môžete doma pripraviť aj vy.


1 lyžička rastlinného oleja, 2 medové kakaové rolády plnené smotanovým vanilkovým krémom, 200 g čerstvých malín Na plnku: 500 ml mlieka,2 bal. vanilkového pudingu, 2 bal vanilkového cukru, 400 ml smotany na šľahanie 40 %, 200 g bobulového ovocia Na jahodové coulis: 300 g mrazeného bobulového ovocia, 100 g hnedého cukru, 1 lyžička škrobu Na dozdobenie: 200 ml smotany na šľahanie, 100 g malín, za hrsť lístkov čerstvej mäty Namiesto vyšľahanej smotany môžeme s pudingom zmiešať aj mascarpone.
Prekrásna a taká osviežujúca medová Šarlota s ovocím
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov