Čisto medové cesto bez pridania cukru, jemný a sviežy tvarohový skrém a kopec šťavnatých malín. To je moja medová torta s malinami. Najlepšia je vychladená, preto sa vyníma na našich letných oslavách. Vyskúšajte.
Na roládu (1 klasický plech na pečenie: 4 vajíčka, 250 g medu, 1 lyžička sódy bikarbóny, 150 g hladkej múky * Namiesto malín môžeme použiť aj čerstvé jahody, ríbezle, egreše, čučoriedky, černice alebo nakrájané ringloty, blumy či slivky.
* Tortu môžeme dozdobiť hoblinkami čokolády alebo čokoládovými ozdobami.
Unikátny včelársky dezert: Medová torta s malinami
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na plnku: 1 pohár slivkového lekváru, olej na vymastenie tortovej formy, 120 g kryštálového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 2 balíčky želatínového stužovadla, 500 g nízkotučného tvarohu, 500 ml smotany na šľahanie, práškový cukor na posypanie, 500 g malín (môžeme použiť aj čerstvé jahody, ríbezle, egreše, čučoriedky alebo nakrájané ringloty, blumy alebo slivky), maliny na dozdobeniePostup
Tip Medových motúzov