Teraz je čas na kváskovanie. Preto vám prinášam svoju najlepší recept na kváskové škvarkové pagáče s bryndzou. Podľa všetkých, ktorí ich ochutnali sú úžasne chrumkavé, jednoducho vynikajúce.
Rozkvas: 2 lyžice špaldového (ražného) kvásku, 70 g špaldovej (ražnej) celozrnnej múky, 70 ml teplej vody Pagáčiky vydržia v uzavretej nádobe aj niekoľko dní.Úžasné kváskové škvarkové pagáče
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Cesto: 150 g rozkvasu, 150 g špaldovej hladkej múky, 70 g špaldovej celozrnnej múky, 125 g bryndze, 60 g mletých oškvarkov, 1 vajíčko, 125 g masla, 2 lyžičky soli
Na potretie: 1 vajíčko
Na posypanie: semienka černušky siatej (čierny kmín), sezamové zemienka, rascaPostup
Tip Medových motúzov