Kváskujeme ostošesť a aby doma nebola nuda, tvoríme. Spolu s naším školákom sme vymysleli výborný kváskový chlieb s čili a parmezánom. Výborne chutí len – tak a najlepšie s domácimi nátierkami.
Rozkvas: asi 2 lyžicu ražného kvásku, 80 g ražnej múky, 80 ml vody Kváskový chlieb s čili a parmezánom. Príprava receptu, foodstyling, foto: Jana Štrbková Chlebík chutí najlepšie s maslom a čerstvými bylinkami.
Výborný kváskový chlieb s čili a parmezánom
Jana Štrbková
Kváskujeme ostošesť a aby doma nebola nuda, tvoríme. Spolu s naším školákom sme vymysleli výborný kváskový chlieb s čili a parmezánom. Výborne chutí len - tak a najlepšie s domácimi nátierkami.
Jednoduché
kváskový chlieb, recept na kváskový chlieb, kváskový chlieb s parmezánom
European
Ingrediencie
Cesto: 150 g rozkvasu, 50 g celozrnnej špaldovej múky, 200 g hladkej špaldovej múky, 150 ml vody, 100 g nastrúhaného parmezánu, 1/2 ČL čili, 2 PL nasekanej petržlenovej vňate, 1/2 lyžičky soli
Postup
Tip Medových motúzov