Bravčová panenka na bylinkách skombinovaná s hlivou, šalviou, rozmarínom a pečenými zemiakmi, to je je ideálny jesenný obed. Uvarte si ho spolu so mnou.
450 g bravčovej panenky, 3 stonky rozmarínu, soľ podľa chuti, 1/2 čl čerstvo zomletého čierneho korenia, 1 lyžica masla Zemiaky: Huby: Ozdobenie:Jesenný obed: Bravčová panenka na bylinkách s hubami a pečenými zemiakmi
Vytlačiť recept
Ingrediencie
500 g malých zemiakov, sotnka šalvie, 2 stonky tymianu, 1 stonka rozmarínu, soľ podľa chuti, 1 čl mletej rasce
1 lyžica masla, 300 g hlivy ustricovej, 1 stonka rozmarínu, soľ podľa chuti, mletá rasca podľa chuti, 200 ml smotany na varenie
bylinkové výhonkyPostup