Pečiem v Dámskom klube v RTVS 19.03.24. S prvými jahodami začína moja najobľúbenejšia ovocná sezóna. Počas nej vypekám jednu jahodovú dobrotu za druhou. Výborná je táto kakaová roláda plnená čerstvými jahodami. Je efektná a pečie sa veľmi jednoducho.
Na cesto: 3 vajíčka, 2 lyžice krupicového cukru, 2 lyžice polohrubej múky, 2 lyžice holandského kakaa, 2 lyžičky sódy bikarbóny alebo prášku do pečiva Roládu môžeme plniť aj ošúpanými banánmi. Ingrediencie
Na plnku: 500 g jemného tvarohu, 2 vajíčka, 1 balíček citrónovej kôry, 1 lyžica vanilkovej pasty, 3 lyžice práškového cukru
Na ozdobenie: práškový cukorPostup
Tip Medových motúzov