Výborný letný dezert plný ovocia, pudingu a nadýchanej šľahačky som tentokrát doplnila nakrájanými kúskami mojej obľúbenej kakaovej bublaniny s medom. Recept som predstavila v Teleráne televízie Markíza.

l
300 g ovocnej bublaniny, 500 ml mlieka, 1 balenie karamelovéhho pudingu, 200 ml smotany na šľahanie 40 % 30 g trstinového cukru, 80 g tekutého medu, 500 g rôzneho ovocia, lístky čerstvej mäty Namiesto bublaniny môžeme použiť 1 balenie detských piškót alebo medové pláty.
Jana Štrbková
Výborný letný dezert plný ovocia, pudingu a nadýchanej šľahačky som tentokrát doplnila nakrájanými kúskami mojej obľúbenej kakaovej bublaniny s medom.
Koláče a zákusky
puding, dezert, triffle, nepečený dezert
European
Videorecept titul
Vytlačiť recept
Videorecept popis
Porcie: 6
Čas prípravy:
Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts:
200 calories
20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov
Tvorila som tie najčítanejšie lifestylové časopisy a popritom sa venovala svojmu hobby, blogovaniu o jedle. Teraz nastal ten správny čas, aby som spojila tieto svoje vášne a vytvorila lifestylový portál Medové motúzy plný skvelých článkov a receptov.