Oberáte slivky? Odložte si ich zopár na tento recept, je to rýchla hrnčeková bublanina so slivkami. Fotila som ju pod našou mladou slivkou, ktorá tento rok tak zarodila, že sme jej museli podoprieť až päť konárov. Je rýchla, jednoduchá a medová.
1 hrnček hladkej špaldovej múky, 1 hrnček celozrnnej špaldovej múky, 1 balenie bezfosfátového prášku do pečiva, 3/4 hrnčeka pastovaného repkového medu Medové motúzy, 1/2 kocky masla (125 g), 1 hrnček mlieka, 2 lyžice bieleho jogurtu, 2 vajíčka, 12 čerstvých sliviek, práškový cukor na posypanie Jednoduchý a rýchly koláč zaručene zvládnete, aj keď je to prvý koláč na svete, ktorý ste sa rozhodli upiecť 🙂 Nemusíte trieť, šľahať, všetky suroviny len jednoducho premiešate, na cesto naukladáte ovocie a do pol hodinky je voňavá lahôdka na stole.
Medový koláč: Rýchla hrnčeková bublanina so slivkami
Jana Štrbková
Oberáte slivky? Odložte si ich zopár na tento recept, je to rýchla hrnčeková bublanina so slivkami. Fotila som ju pod našou mladou slivkou, ktorá tento rok tak zarodila, že sme jej museli podoprieť až päť konárov. Je rýchla, jednoduchá a medová.
Jednoduché
hrnčeková bublanina recept
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov