Na povrchu krehké a chrumkavé a vo vnútri vláčne ako penové cukríky. Snehové pusinky skrátka milujeme. Teraz na Veľkú noc ich máme doma plnené citrónovým krémom, ktorý poznáte aj pod anglickým názvom lemon curd cream.
Na pusinky: 6 bielkov, 180 g krupicového cukru, 180 g preosiateho práškového cukru Tento recept je perfektný, pretože na pusinky použijem vaječné bielky a na žĺtkový krém zas žĺtky. A tak nič nevyjde navnivoč.TOP veľkonočná sladkosť: Snehové pusinky plnené citrónovým krémom
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Na citrónový kréme (lemon curd cream): 4 biocitróny - šťava a kôra, 100 g zmäknutého masla, 150 g krupicového cukru, 6 žĺtkovPostup
Tip Medových motúzov