Príprava rýchlych obedov u mňa počas týždňa vyhráva, preto bravčová panenka s paštrnákovými hranolčekmi u mňa často víťazí. Po mäso utekám k vyhlásenému trnavskému mäsiarovi a pečem ju tak, aby zostala vo vnútri krásne šťavnatá. Ako prílohu sú veľkou pochúťkou paštrnákové hranolčeky. Vyskúšajte.
600 g bravčovej panenky, 2 Pl olivového oleja, 2 strúčiky cesnaku, 2 čl citrónovej šťavy, 1/4 čl drveného čili, čerstvo zomleté čierne korenie Paštrnákové hranolčeky: 3 veľké paštrnáky, 1 čl sladkej papriky, 2 PL olivového oleja, 2 PL citrónovej šťavy Grilovanú bravčovú panenku podávame s paštrnákovými hranolčekmi. No hranolčeky môžeme pripraviť aj zinej zeleniny, vynikajúce sú z mrkvy, zeleru, či batátov.
Bravčová panenka s paštrnákovými hranolčekmi
Jana Štrbková
Príprava rýchlych obedov u mňa počas týždňa vyhráva, preto bravčová panenka s paštrnákovými hranolčekmi u mňa často víťazí.
Čo na obed
bravčová panenka, pečená panenka, rýchly obed, mäso
European
Ingrediencie
Postup
Tip Medových motúzov