Najlepšia tekvicová polievka, akú som kedy jedla. Neodolateľnú chuť jej dodáva skaramelizovaný med a ďalšie perfektné prísady. Dokonalý zlepšovák nálady na chladné dni.
Na hydinový vývar potrebujeme: 1 kg morčacích krkov a kostí,1 l vody, 1 mrkvu, 1 petržlen, 1 menší zeler, 1 cibuľu, asi 1 cm čerstvého zázvoru, 4 guľôčky čierneho korenia, 4 guľôčky nového korenia, 3 bobkové listy Na prípravu tejto polievky je ideálna maslová alebo muškátová tekvica. Najlepšia tekvicová polievka
Vytlačiť recept
Ingrediencie
Ešte budeme potrebovať: 3 kg tekvice, 4 kápie, 1 hlávku cesnaku, 1 ČL soli, 1/2 ČL mletého čierneho korenia, 1/2 dl olivového oleja, 4 PL medu, 1/4 ČL muškátového orieška, 2 PL sladkej smotany, 2 PL krutónovPostup
Tip Medových motúzov