Domov Čo na obed Delikátny jarný obed: Bravčové s rebarborou a rozmarínom

Delikátny jarný obed: Bravčové s rebarborou a rozmarínom

Autorka Jana Štrbková
bravčové mäso na rebarbore recept

Má jemne trpkastú a keď sa rozvarí zas kyslastú chuť. Rebarbora. Okrem dezertov ju milujem v tomto recepte. Nech sa páči, vyskúšajte moje bravčové s rebarborou a rozmarínom.

bravčové mäso na rebarbore recept

Delikátny jarný obed: Bravčové s rebarborou a rozmarínom

Má jemne trpkastú a keď sa rozvarí zas kyslastú chuť. Rebarbora. Okrem dezertov ju milujem v tomto recepte. Nech sa páči, vyskúšajte moje bravčové s rebarborou a rozmarínom. Čo na obed bravčové s rebarborou, bravčové s rebarborou recept European
Videorecept titul
Videorecept popis
Vytlačiť recept
Porcie: 4 Čas prípravy: Čas varenia/pečenia:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Hodnotenie 5.0/5
( 1 počet hlasov )

Ingrediencie

600 g bravočového karé, 400 g rebarbory, 2 lyžice medu, 2 lyžice citrónovej šťavy, soľ, čerstvo zomleté čierne korenie, 2 lyžice masti, 2 vetvičky rozmarínu

Postup

  1. Rúru predhrejeme na 190 ˚C. Rebarboru očistíme škrabkou a nakrájame asi na dvojcentimetrové kúsky. Zmiešame ju s citrónovou šťavou a medom, vlozíme do zapekacej formy.
  2. Mäso nakrájame na plátky, osolíme, okoreníme a na masti sprudka opečieme z oboch strán.
  3. Opečené mäso vložíme do zapekacej formy ba rebarboru a podlejeme asi 100 ml vody.
  4. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 45 - 50 minút dozlatista.
  5. Mäso pravidelne polievame výpekom.

Tip Medových motúzov

Podávame so zemiakovou kašou alebo so sendvičom.

Ešte si prečítajte

Zanechať komentár

* Použitím tohto formulára súhlasíte s uložením a spracovaním vašich údajov na tejto webovej stránke.

Webová stránka používa cookies, aby bola pre vás atraktívnejšia. Predpokladáme, že s tým súhlasíte, ale môžete sa odhlásiť, ak si budete priať. Súhlasím Čítaj viac

Privacy & Cookies Policy
VA-146072466-1